Takaisin työkomennuskeikalta. Ei se ollutkaan kamalaa. Työtä ei tullut tehtyä nimeksikään, lähinnä meni aikaa yhteistyöyrityksen väkeen tutustumiseen. Lisäksi koneiden ja ohjelmien viritykseen kului älyttömästi aikaa, kun melkein joka sovellus rupesi tökkimään.

En tiennytkään miten vaivatonta on lentäminen kotimaassa. Kun on etukäteen varannut ja maksamut liput netissä, matkalle ei tarvitse muita papereita kuin henkilöllisyystodistus, kuten ajokortti. Lisäksi lähtöselvitys ja laukkujen tulo koneesta sujuvat n. 5 kertaa nopeammin kuin ulkoimaille matkustettaessa.

Hieno uusi kokemus sinänsä. En tähän asti ole oikeastaan käynytkään kuin muutamassa Etelä- ja Keski-Suomen kaupungissa, mutta nyt pääsin melkein napapiirille asti. Odotin että siellä olisi vielä melkein talvi, mutta kyllä sielläkin oli jo todella lämmintä, lyhythihaisella paidalla pärjäsi ihan hyvin päivän auringonpaisteessa.

____________________________________________________________________________

Nyt olo on aivan jämähtänyt. Sellainen "miten tästä eteenpäin?" -fiilis. En tiedä mitä minun pitäisi tehdä, enkä mitä minä haluaisin tehdä. En halua taaskaan yhtään mitään. Mitä tahansa tekisinkin, sillä ei kuitenkaan ole väliä. Miten voi ihmisellä olla näin turha olo?...

19.gif