Päätin olla enää sekaantumatta epämääräisiin miehiin ja hankkia nettipornokaupasta apuvälineitä. Tuntui aika nololta se tilaaminen. Mietin, että mitä jos siellä on töissä joku, joka tuntee minut. Varsinkin kun minulla on aika erikoinen sukunimi... Ei voi sanoa, että oli vain joku perverssi kaima...

Pitää vain sitten olla pokkana ja kertoa ylpeänä, että seksielämääni kuuluu kuin kuuluukin leluja yms. Siis jos joku tuttu saa tietää näistä ostoksistani. Eri asia on tietenkin, ettei minulla oikeastaan ole mitään seksielämää, eikä elämää ylipäätänsä, mutta sitä ei onneksi tiedä melkein kukaan. Vain minä ja muut persoonani.

Toisinaan pelkään että norsu tai lehmä tippuu syliini  -> älkää säikähtäkö, en ole seonnut lopullisesti (vielä). Kyse on yläkerran naapuristani. En ole koskaan ko. ihmistä nähnyt, mutta se on niin vakava kantapääastuntatapaus, että kun hän yläpuolellani kävelee, katto narisee, seinät tärisee ja kuulostaa siltä, kuin siellä astelisi vähintäänkin sumopainija. Minusta on outoa, että joskus pienet ja kevyet ihmisetkin astuvat ihmeen raskaasti, eivätkä itse edes huomaa aiheuttavansa matkallaan pieniä maanjäristyksiä... Miten tämäkin ilmiö selittyy?... Geeneillä?... Roskaruoalla?... Saasteilla?... Mahdollisia selityksiä otetaan vastaan! 

P.S. Silmiä kirvelee, koska olen a) tehnyt töitä koneella n. 11 tuntia suurin piirtein putkeen ja b) jatkanut kotona tietokoneen ruudun tuijottamista. Pitäisi mennä nukkumaan. Kai minä menenkin. Huomenna pitää vain lähteä heti aamusta linja-autolle ja vanhempien luokse, joten yritän tässä varastaa vielä itselleni muutaman vapaan hetken. Ilman teeskentelyä, pakotettuja hymyjä ja näyteltyä mielenkiintoa elämää kohtaan.