Taas on kaikki paikat kipeänä - vietin viikonlopun vanhempien uudella talolla. Yritin parhaani mukaan siistiä kukkapenkkejä, mutta rikkaruohoja oli niin paljon etten saanut puolentoista päivän aikana kuin muutaman neliömetrin putsattua. Äiti oli auttavinaan, mutta paljon hyötyä siitä ei kyllä ollut. Luulin, että hän liioitteli sanoessaan, ettei erota rikkaruohoja istutetuista kukista, mutta se olikin ihan totta... En tuntenut itsekään niiden kasvien nimiä, mutta kyllähän rikkaruohon erottaa jo ihan siitä tavasta, jolla se kasvaa.

Valvottuakin tuli ihan liikaa, nyt vain tekee mieli nukkua, nukkua ja nukkua. En vieläkään ole saanut luettua tenttiin, vaikka olen yrittänyt löytää sille aikaa jo kauan. Rasittavaa. En ollenkaan tykkää kun on aina kiire. Tuntuu etten ehdi ajatella.

Onko kukaan lukijoista yrittänyt ainoana naisena osallistua palaveriin? -> Mahdoton homma. Joutuu huutamaan tullakseen kuulluksi, vaikka olisi ihan asiaakin sanottavana, ja miehet sitten myöntää että joo, näinhän se on järkevämpi tehdä. *silmien pyörittelyä* Miehet!... "Nainen, hiljaa - ihmiset puhuu!"