Mietin Nanin kommenttia varattuihin miehiin sekaantumisesta. Hän kirjoitti että "Jotkut heistä tosiaan sinnikkäästi yrittää päästä sänkyyn, mutta sitten kun he saavat haluamansa, he "unohtavat" sinut (suhtautuminen voi sillä samalla sekunnilla muuttua ihmeen välinpitämättömäksi)" Nan on kyllä tuossa ihan oikeassa. Minun tapaukseni taitaa olla jonkinlainen poikkeus. Tämä yksi mies on ollut jo kai vuosia (!) ihastunut minuun, eikä ole missään vaiheessa osoittanut minkäänlaisia minuun kyllästymisen merkkejä. Johtunee siitä ettei häntä kiinnosta pelkästään seksi, vaan tulemme muutenkin hienosti toimeen. Teemme yhdessä todella tehokkaasti töitä ja silloin harvoin kun olen viettänyt hänen kanssaan hiukan vapaa-aikaani, on myöskin ollut hauskaa.

Toinen, uudempi ihailijani on minunikäiseni ja poika enemmän kuin mies vielä. Hän on luultavasti juuri sitä sorttia, jota kiinnostaa jännä syrjähyppy eikä mikään todellinen suhde.  

En kyllä aio kummankaan kanssa mennä sänkyyn tai mitään muutakaan sellaista. Minua häiritsee niin paljon se tyttöystävän/vaimon olemassaolo, etten voi ajatella mitään muuta siinä vaiheessa kun mies alkaa lähennellä. Nautin vain huomiosta ja säilytän viattomat välit. Harmittaa kuitenkin, ettei minusta tunnu kiinnostuvan muut kuin ukkomiehet :o(