Tänään ahdisti pitkästä aikaa niin paljon, että piti turvautua diapamiin. Toivottavasti tällainen ahdistus ei ota tavaksi ilmestyä useamminkin.

Heräsin jotenkin niin huonovointisena, etten mennyt töihin. Sanoin että on vähän kuumetta ja muutenkin kipeä olo. Kuumetta minulla ei oikeastaan ollut, mutta pelkällä pahalla ololla ei yleensä selitetä jäämistä pois töistä. Sieltä sitten soiteltiin pitkin päivää, melkein taukoamatta. Enkä minä ahdistukseltani pystynyt vastaamaan. Avasin sähköpostin ja yritin sieltä käsin vastata kiireellisimpiin kysymyksiin.

Paljonpuhuttu vatsanseutuni pursuaa edelleen housujen vyön yli. Tuntuu että tulen vain isommaksi. En millään voi ymmärtää, miten minulla voi olla tällaisia läskimakkaroita, kun syön näin kevyesti. Ruokavaliooni ei kuulu paljon muuta kuin kasvikset ja hedelmät. Kasvisten valmistamiseen käytän vain vähän oliiviöljyä. Enkä syö isoja annoksia, joku salaatti tai kasviswokki kerran päivässä ja sitten muutamia hedelmiä välipaloina. Miten on siis mahdollista etten saa laihdutettua yhtään? Tulee valtavan paha mieli kun pitää aina piilottaa tuo ällöttävä mahakumpu johonkin isoon paitaan...