Phyh, en tykkää huonoista piirroksista, jotka pyrkii esittämään anime-tyyliä. Ärsyttää, kun hahmot eivät todellakaan ole läheskään niin kauniita ja lumoavia kuin taidokkaat manga-piirrokset, vaan tökeröjä tuherruksia, jotka on vain yritetty saada muistuttamaan sellaisia. Miten kukaan kehtaa edes esitellä sellaisia, suurinä määrinä vielä. Halvat kopiot puistattaa.

Pitäisikö huolestua, kun pomo sanoo kultapieneksi? Ei kai, sähköpostiin se vain vastasi tuolla tavalla. Sanon minäkin hänelle sellaista mitä ei muut työntekijät kai kuvittelisikaan; ei mitään vihjailevaa, mutta melko tuttavallista. En ole koskaan osannut suhtautua kunnioittavasti auktoriteetteihin.

Huudan, jos joku sanoo vielä minua kauniiksi. Joskus kuulen sen jonkun sanomana ja joka kerta se tuntuu yhtä inhottavalta. Olen niin ruma, että minua ahdistaa katsoa peiliin; en kestä ihmisten seuraa, koska haluan vain mennä piiloon jottei kukaan näkisi minua. Ja sitten joku puhuu kauneudesta. Se sattuu.

Lisäksi inhoan särkeviä niveliä, pehmeitä, katkeilevia kynsiä ja sitä että on mahdotonta löytää juuri sopivan sävyistä meikkivoidetta.