Nyt tuntuu kevät melkein rinnassa asti. Eli suhteellisen hyvä päivä.

Kävin tilaamassa aurinkolasit - niistä tulee ensimmäiset omilla vahvuuksillani olevat aurinkolasini. Vihdoinkin!! Tähän asti minulla ei ole ollut varaa sellaisiin, koska tarpeeksi vahvat linssit maksavat yleensä 150-200 eur/kappale + kehykset ainakin 200 euroa, jos haluaa siedettävän näköiset. So you can do the math. Ei opiskelijan budjetilla, eikä tavallisen ihmisen muutenkaan. Nyt yhdessä kaupassa oli aurinkolasitarjous ja saan koko hoidon 250 eurolla.

Yleensä minä en edes pysty hyödyntymään optikoiden tarjouksia, koska ne myy tarjoushintaan vain varastovahvuuksia, joita niilä on vain johonkin -6:een asti. :( Minusta se on todella epäreilua, että ne ihmiset jotka eniten laseja tarvitsevat, eivät edes saa ostaa niitä samalla alennuksella kuin muut.

Samalla tarkistutin näköni ja voi iloa - näköni ei ole huonontunut muutaman vuoden takaisesta ja itse asiassa toisen silmän näkö on jopa hiukan parempi. Ihanaa!!! Jossain vaiheessa näköni huononi niin pelottavaa vauhtia, että mietin, päädynkö joskus melkein sokeaksi.

Olisin halunnut käydä myös tilaamassa passin poliisilta, mutta paikallinen poliisiasema olikin kiinni jostain ihan omasta syystä. Pöh.

Ja nyt lukemaan tenttikirjaa. *haukotus*