Kestipä... Ensin ei ollut mitään sanottavaa ja sitten netti lakkasi toimimasta pitkäksi aikaa. Ongelma oli siinä, että kun tilasin nopeamman laajakaistan, sen kytkeytyessä päälle, unohdettiin palveluntarjoajan päässä kytkeä pois edellinen yhteys. Lopputuloksena oli, ettei mikään yhteys toiminut. Itse en edes tajunnut mistä oli kyse, vaan piti kutsua ATK-tukihlö työpaikalta kastomaan tätä rojua. Olen avuton tietokoneiden kanssa... Ihmetyttää vain, etten tuttavapiirissäni ole lainkaan huonommasta päästä tässä mielessä, enkä siltikään ymmärrä tietokoneista paljon mitään... Nämä on vain niin jänniä laitteita että on ihan kaikentasoista porukkaa päässyt muodostumaan... <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Juu, punaviiniä tässä vedetään. Sain lahjana töistä, kun eri yrityksiltä tuli meille kaikenlaista krääsää jouluksi. Suklaata sain myös, mutta sen jaoin muiden kanssa. Suklaata on tullut syötyä ihan älyttömästi - sitä on tullut töihin monta rasiallista ja kun ne ovat olleet esillä, en ole osannut kertaakaan kävellä ohi nappaamatta suklaakonvehtia suuhuni.

Joulun vietin vanhempieni luona. Siellä on syöminen päässyt valtaviin mittoihin. Olen ahminut tauotta lauantaista keskiviikkoon 22-26.12. Vaa'alla en ole edes uskaltanut käydä, se näyttäisi varmaan kaikki <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />60 kg ja maha ihan hölskyy ihraa. HYI HELVETTI SENTÄÄN.

Nyt kun olen taas kotona, yritän olla syömättä. Punaviinistä on kovasti apua. Vaikka onhan siinäkin kaloreita, mutta eipä se vedä vertoja  hiilari- ja proteiinipitoisen ruuan ahmimiselle. Pakko laihtua!!!