Ihan kuin minulla olisi jokin oikeus kritisoida muita! ...

Muttapa - älkää viitsikö mainostaa itseänne täysi-ikäisiksi ihmisiksi blogikuvauksissanne, jos kirjoitatte samaa lapsellista kakkaa kuin minäkin tai vielä pahempaa höpö-höpö-pikkupillu-juttua. ( itse olen jo muutaman vuoden ajan ollut fyysisesti täysi-ikäinen, mutta eiköhän tästä selvisi mitä tarkoitan. Omakin lapsellisuus ottaa jo päähän, en jaksa lukea muiden)

Valitin jo rumista villaneuleista, mutta yrittäessäni metsästää jotain hyvää, on tullut vastaan myös tietenkin rumia koruja! Sitä vain pujotetaan joitakin järkyttävän näköisiä helmiä/kiviä/muuta kökköä lankaan peräkkäin ja sitten laitetaan kuva nettiin ja ihastellaan että vau, tällaisen tein ihan itse... Myönnetään, että todella upeitakin koruja löytyy, mutta kun suurimmalla osalla näistä helmihulluista ei ole makua eikä tyyliä.

Ja sitten muotiblogit! Ihmetyttää, kun moni muotiblogin omistaja kerää blogiinsa hienoja kuvia, joissa pääosassa ovat tyylikkäästi pukeutuneet julkkikset tai trendikkäät asusteet tai jotakin vastaava. Eli muodista näyttää ihminen ymmärtävän jotain. Mutta sitten hänellä onkin kuvia itsestään, joissa hän ilmeisesti luulee näyttävänsä TOOODELLA muotitietoiselta, mutta asu näyttääkin Anttilan poistonurkasta löydetyltä. How is this possible?? Huom, en todellakaan väitä olevani itse muodikas tai trendikäs tai edes kovin tyylikäs, mutta en pidäkään muotiblogia enkä esittele aujani koko nettikansalle.