Everybody looooved my sexy red wedge shoes today. Except my feet... Mutta kauneuden eteenhän on kärsittävä.

Minua ihmetyttää yksi asia. Kaikkihan sen puoliksi vitsinä tietää, että nainen lakkaa huolehtimasta itsestään, kun menee naimisiin. Tämä ei tietenkään tosiasiassa koske kaikkia naisia, ja jos naiselle niin käykin, ilmiö esiintyy eriasteisena. Minusta on kuitenkin outoa, että joskus naisissa tapahtuu suorastaan karikatyyrimaisen radikaali muutos, heidän löydettyään pysyvän kumppanin.

Näin on käynyt työkaverilleni. Kyseessä on nuori nainen, jonka tyyliä olen pitkään ihaillut. Hän on tähän asti pukeutunut joka päivä eri asuun, hänellä on useimmiten ollut kalliita merkkivaatteita ja -asusteita. Nyt hän "seurustelee vakavasti" ja se näkyy selvästi päälle päin - huonossa mielessä. 

 

Hän on ennen pysynyt hoikkana, mutta nyt hän on antanut itsensä levitä - housujen vyön yli pusrsuaa ihan selkeä rengas ylimääräistä rasvaa. Lisäksi hän on lakannut käyttämästä niitä ihania vaatteitaan ja esimerkiksi lähes koko viime viikon kulki kulahtaneissa maastokuvioisissa polvihousuissa. Yhdistäen asuun halvan Burberry-kopiokäsilaukun.

 

Minä en käsitä!! Miksi näin kävi? Miten tyylitaju ja maku voivat kytkeytyä pois päältä seurustelun vuoksi?