Näettekö tekstin takana olevan harmahtavan taustan? Se toimii hyvin kun olen kotikoneella, mutta kun kävin blogissani työlaitteella, tekstin takana ei ollut muuta kuin tuo tummanpunainen tausta... Häiritsevää...

Visuaalisuus yhtenä blogini teemana. Valitsin sen, kun minulle yllättäen selvisi, että tarkastelen ympäristöäni aika yksityiskohtaisesti. Asia ilmeni niissä aiemmin mainitsemissani psykologisissa testeissä; sain kuulemma tosi harvinaiset huippupisteet jostain kuvatehtävistä. Silloin käsitin että se, millaisina näen asiat, varmaankin vähän poikkeaa tavallisesta. Olenkin usein törmännyt siihen, etteivät ihmiset ymmärrä mitä tarkoitan, kun selitän jotain näköhavaintoihini liittyvää.

Enhän nyt minä mikään kovin ihmeellinen tässä asiassa ole, kyse on lähinnä pikkujutuista: kyllästyn todella nopeasti samaan näkymään, minut saavat hermostumaan epäesteettiset näyt, kuten lika, huonosti istuvat vaatteet tai väärässä järjestyksessä olevat huonekalut. Tämän ovat muutkin huomanneet - tuttuni luottavat mielipiteeseeni sisustuspäätöksiä tehdessään, koska ovat oppineet että huomaan helposti miten pienillä muutoksilla saa aikaan paremman kokonaisuuden. Rakastan maalauksia yms. joiden esitystapa on jotenkin haastava: oudot värit tai muodot, mahdottomat perspektiivit yms.

_____________________________________________________________________________

Minä en käsitä mistä kaikki väsymykseni kumpuaa. Täytyy olla masennus syynä, tai lähinnä masennukseen liittyvät kemialliset toimintahäiriöt. Ei tarpeeksi noradrenaliinia, serotoniin kohonnut takaisinotto yms. Korjatkaa ihmeessä jos puhun läpiä päähäni. Mut anyway, pointti oli tietenkin se, että olen aina väsynyt, enkä jaksaisi enää joka hemmetin hetkeä taistella uupumusta vastaan. Voisin nukkua ikuisesti.

Tavallinen 9-17 työ tuntuu paljon pidemmältä kuin kahdeksalta tunnilta, aika menee piinaavan hitaasti, enkä kotiin päästyäni jaksa edes liikkua... Epäreilua. Masentuneen ihmisen täytyy ponnistaa kovemmin, normaalin rasituksen lisäksi on kannettava välillä tonnien painoiselta tuntuva pahan olon, kuoleman toivon ja uupumuksen taakka.

Päättymätön taisteluni halua avata ranteet vastaan.